तबला, Tabla Lyrics by Khesari Lal Yadav ft. Shilpi Raj

खेसारी लाल यादव फीट शिल्पी राज द्वारा तबला गीत खेसारी लाल यादव, शिल्पी राज द्वारा गाया गया एक नया भोजपुरी गीत है और यह नवीनतम गीत नमृता मल्ला की विशेषता है। तबला गीत के बोल डीके दीवाना ने लिखे हैं जबकि संगीत शुभम राज (एसबीआर) ने दिया है और वीडियो सूरज कटोच द्वारा निर्देशित है।
Tabla Lyrics by Khesari Lal Yadav ft. Shilpi Raj

Tabla Lyrics by Khesari Lal Yadav ft. Shilpi Raj

Kabo Belly Kabo Pop Tu Nachawla
Sab Saata Ke Paisa Sadhawla
Ka Ho! Thik Naikhe Karat

Ho Kabo Belly Kabo Pop Tu Nachawla
Sab Saata Ke Paisa Sadhawla
Tani Daya Kara Eh Abla Par

Ta Hoi Jaayi Bawaal
Tora Bhagla Par (Ka?)
Kahe Baade Khisiyat Ehe Pagla Par
Ab Thumka Ho Ab Thumka Lagav
Chal Tabla Par

Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par
(Ae Jaaye Di Na)
Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par

Himmat Na Kare Thakal Ba Badaniya
Toot Ke Chhitail Baate Kar Dhaniya
Aah Haa

Lahe Lahe Kamariya Hilawat Raha
Sab Logwan Ke Mann Behlawat Raha
Aankh Maare Jiya Jare Hau Agla Par

Ta Hoi Jaayi Bawaal
Tora Bhagla Par (Kahe?)
Kahe Baade Khisiyat Ehe Pagla Par
(Oh Ho!)
Ab Thumka (Arey!)
Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par

Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par
Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par

Bujhat Kahe Naikha
Mazburi Ae Khesari
Niklata Ab Humra
Munhva Se Gaari (Ja)

Tanu Karu Bardash Khush Hoke Jaibe
Jab D.K Subham Se Nazrana Paibe
Jani Dala Tu Gheeu Aag Lagla Par

Ta Hoi Jaayi Bawaal
Tora Bhagla Par (Thik Ba)
Kahe Baade Khisiyat Ehe Pagla Par
Aab Thumka (Arey Arey)
Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par
(Chala)

Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par
(Arey Wah!)
Ab Thumka Lagav Chal Tabla Par
...
"तबला" खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज - लिरिक्स

काबो बेली काबो पॉप तू नचावला
सब सात के पैसा साधवला
का हो! ठिक नाइखे करात

हो कबो बेली कबो पॉप तू नाचवला
सब सात के पैसा साधवला
तानि दया करा एह अबला पर

ता होई जाए बवाल
तोरा भागला पर (का?)
कहे बड़े खिसियात एहे पगला पर
अब ठुमका हो अब ठुमका लगव
चल तबला पर

अब ठुमका लगव चल तबला पर
(ऐ जाए दी ना)
अब ठुमका लगव चल तबला पर

हिम्मत न करे ठकल बा बदनिया
टूट के छीटेल बाते कर धनिया
आह हा

लहे लहे कमरिया हिलावत रहा
सब लोगों के मन बहलावत रहा
आंख मारे जिया जारे हौ अगला पर

ता होई जाए बवाल
तोरा भागला पर (काहे?)
कहे बड़े खिसियात एहे पगला पर
(ओ हो!)
अब ठुमका (अरे!)
अब ठुमका लगव चल तबला पर

अब ठुमका लगव चल तबला पर
अब ठुमका लगव चल तबला पर

बुझत कहे नैखा
मजबुरी ऐ खेसारी
निकलता अब हमरा
मुंहवा से गारी (जा.)

तनु करु बर्दाश खुश होके जाइबे
जब डीके सुभम से नज़राना पाईबे
जानी डाला तू घी आग लगला पर

ता होई जाए बवाल
तोरा भागला पर (ठिक बा)
कहे बड़े खिसियात एहे पगला पर
आब ठुमका (अरे अरे)
अब ठुमका लगव चल तबला पर
(चला)

अब ठुमका लगव चल तबला पर
(अरे वाह!)
अब ठुमका लगव चल तबला पर
...
Tabla Song Details:
Song : Tabla
Singer : Khesari Lal Yadav, Shilpi Raj
Lyrics : DK Deewana
Music : Shubham Raj
Starring : Khesari Lal Yadav, Namrita Malla
Label : Saregama

Comments